Normal view MARC view ISBD view

In the open air : to transform a century-old warehouse into a new cultural centre for Paris, Jakob + Macfarlane took circulation outside with a radical tubular-steel grid.

Material type: materialTypeLabelArticleDescription: p. 52-59 p. : il. col. ; 30 cm.Subject(s): Jakob + Macfarlane | Docks en Seine, Cité de la mode et du Design -- 2008 -- Francia|París | Paris (Francia) | Centro cultural In: Architectural Review. -- no. 1344 (Feb. 2009), p. 52-59Summary: Centro cultural en París, Francia, diseñado por Jakob + MacFarlane.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Item type Current location Home library Call number Status Notes Date due Barcode
Analítica Analítica Biblioteca
Biblioteca
Centro
Arch Review 1344 2009 (Browse shelf) Available Buscar en Hemeroteca

Centro cultural en París, Francia, diseñado por Jakob + MacFarlane.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.